Over de Atlas van Noordwijk

Verhoog & Warmerdam, in 1990 opgericht in Noordwijk aan Zee, tegenwoordig gevestigd in het voormalige bedrijfsgebouw van de firma Groeneveld & Lindhout op landgoed Calorama in Noordwijk Binnen, is een historische uitgeverij, met jubileumboeken als één van de specialiteiten. Altijd gespitst op jubileumjaren en omdat de gemeente Noordwijk in 2013 tweehonderd jaar bestaat, ontstond het idee om een rijk geïllustreerd naslagwerk te maken van

de geschiedenis van Noordwijk: de Atlas van Noordwijk, gebruik makend van alle tot nu toe verschenen literatuur. Voor de realisatie van dit boekwerk vonden wij een bondgenoot in de VandenBroek Foundation, in de persoon van Jan van den Broek, sinds lange tijd inwoner van Noordwijk. De Atlas van Noordwijk is op 11 december 2013 verschenen en door de VandenBroek Foundation cadeau gegeven aan meer dan 3.200 leerlingen van Noordwijkse

scholen en ouderen uit Noordwijkse verzorgingstehuizen. Voor alle overige geïnteresseerden wordt het boek aangeboden voor een bescheiden prijs van €15,-. Bekijk deze pagina voor de verkoopinformatie of neem contact met ons op via de contactpagina.
Vandenbroek Foundation

De Atlas van Noordwijk

Verhoog & Warmerdam, in 1990 opgericht in Noordwijk aan Zee, tegenwoordig gevestigd in het voormalige bedrijfsgebouw van de firma Groeneveld & Lindhout op landgoed Calorama in Noordwijk Binnen, is een historische uitgeverij, met jubileumboeken als één van de specialiteiten. Altijd gespitst op jubileumjaren en omdat de gemeente Noordwijk in 2013 tweehonderd jaar bestaat, ontstond het idee om een rijk geïllustreerd naslagwerk te maken van de geschiedenis van Noordwijk: de Atlas van Noordwijk, gebruik makend van alle tot nu toe verschenen literatuur. Voor de realisatie van dit boekwerk vonden wij een bondgenoot in de VandenBroek Foundation, in de persoon van Jan van den Broek, sinds lange tijd inwoner van Noordwijk.

De Atlas van Noordwijk is op 11 december 2013 verschenen en door de VandenBroek Foundation cadeau gegeven aan meer dan 3.200 leerlingen van Noordwijkse scholen en ouderen uit Noordwijkse verzorgingstehuizen. Voor alle overige geïnteresseerden wordt het boek aangeboden voor een bescheiden prijs van €15,-. Bekijk deze pagina voor de verkoopinformatie of neem contact met ons op via de contactpagina.

Vandenbroek Foundation